Българският евродепутат Илхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985

...
Българският евродепутат Илхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985
Коментари Харесай

Кючюк се срещна с германския финансов министър Кристиан Линднер

Българският евродепутат Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е организира среща с министъра на финансите на Германия Кристиан Линднер, който е и водач на Свободната демократическа партия (FDP). Двамата разговаряха за икономическата политика, ориентирана към резистентен напредък и повече работни места в Европейски Съюз, помагайки за възстановяване качеството на живот на хората. Темите за частичното приемане на България в Шенген и идното цялостно такова, както и Еврозоната бяха във фокуса на диалозите на двамата политици.

 По думите на немския финансов министър през последните месеци България показва забележителен прогрес по пътя към интеграция в основни европейски структури. Кючюк от своя страна благодари на Линднер за поддръжката, която Германия оказа на България по пътя й към Шенгенското пространство.

„ В навечерието на европейските избори, е извънредно значимо да предложим нашата визия за справяне с главните провокации, пред които са изправени европейците сега. Европейските жители търсят по-силен акцент върху главните европейски полезности, икономическото и обществено богатство. В този смисъл, Европа би трябвало да работи за своите жители, без да се задълбочават неравенствата. Небходимостта от връщане на по-всеобхватни стопански политики, които да подсигуряват устойчиво и заслужено систематизиране на богатствата е огромна. “, сподели Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е на срещата.



И двамата бяха единомислещи, че геополитическият компас би имал смисъл, в случай че всички държави погледнат в една посока, във връзка с общите цели и провокации, които стоят пред Европейски Съюз.

Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е изрази цялостна поддръжка за листата на Свободната демократическа партия (FDP) отпред с Мари-Агнес Цимерман за идните европейски избори.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР